Publicat de: tudor1 | Mai 27, 2008

„oameni” de kkt …

Nu sint un emo kid. Nu ma doare in *ur de emo kids, dar nu sint interesat de organizatia asta, nu ma preocupa, nu sint fan …

e videoclipul asta , Timo Maas – ‘To get down’ , care e real … si se refera, printre altii, si la „boys of summer”, care sa traduce liber „copii de kkt” …

Ce as alege intre oamenii de la inceputul videoclipului, care stiu sa relationeze, sa vorbeasca, sa se prefaca, sa minta, intre boy of summer, de la mijlocul videoc. , mereu in cautare de a si-o pune cu cit mai multe „femei adevarate„, care stie cum sa-i vorbeasca unei femei ca sa o vrajeasca repede, un baietas frumos, smecher , care se crede un „barbat adevarat”, caruia ii place invariabil vara, marea si soarele, pt. ca cel mai mult si-o pune la mare, la soare, unde toate curvele sint goale, si intre un copil emo ? – Take a guess … sau pe baiatul german, care e intr-adevar „down” ?

Mai vine si Super Doctorul kkt Christian Andrei, cu vocea lui de kkt, prefacuta, care e de fapt un om rau, dar are vocea de fetita pt. ca a citit prea mult. Ar vrea el sa aibe vocea groasa la loc, dar acum e prea tirziu, nu se mai poate, pt. ca a citit prea multe carti „destepte”, a devenit Doctor in carti, pline de „inteligenta” si „intelepciune”. Si nu-mi spune ca vorbesc de fapt despre mine aici si in continuare, pt. ca „proiectia” e un cliseu, psihologia e un cliseu, e o „stiinta” de kkt, e o „stiinta – penis ” – totul se leaga de penisul baietilor, fetelor, de sex, erectie si alte asemenea . Tot zici ca vorbesc despre mine aici ? Ce, te crezi super-potent ? e o „stiinta” in care copiii prosti sint avizi de puterea pe care le-o da „inteligenta” din carti . Dar ai uitat de Coolio – „See you when you get there” :

Now I’ve seen places and faces
And things you ain’t never thought about thinking

Let me get you open now …
Little Timmy got his diploma and, little Jimmy got life … ”

Intr-o zi vei muri. Zici ca asa e firesc ? Tot firesc e ca toata viata sa ti-o petreci printre penis-uri si printre carti ? iar tot in ziua aia, eu ma voi naste din nou, constient – Timo Maas – „Shifter” +  „don’t think about the past, the past ain’t gonna last” – si voi trai mereu in felul asta, mereu tinar, peste 10.000 de ani. Am avut de ales sa traiesc la nesfirsit, dar am refuzat, pt. ca asta = America = 51 si pt. ca „forever’s too long” – Chicane. Ma intreb, tu ce ai fi ales ? Nu ma mai intreb, stiu.

Zici ca copiii emo sint o problema pt. ca nu stiu sa relationeze si alte chestii ? Esti barbat ? vrei sa fii un baiat rau, cum te-au invatat cartile, si esti rau, dar doar un copil rau.

kktu’ asta de copil prost care cauta cu disperare „inteligenta” in carti, nu va fi in stare niciodata sa aibe copii naturali baietiKktu’ asta vrea sa dea lectii altora ? Si mai apare si pe la teveu si la radio .Mai intii sa se uite la birna din ochii si din curul lui … Super Doctorul kkt Christian Andrei e un baietas prost in comparatie cu Brucan. Dar in comparatie cu alti barbati, mai barbati decit Brucan ? nu mai e un kkt, e o balega care pute rau …

web-ul e una din cele mai mari inventii ale omenirii – orice om normal la cap isi poate da seama de asta… Nu trebuie sa fii geniu ca sa vezi asta.

Cranberries – ‘Analyse’ :

Don’t analyse
Don’t analyse
Don’t go that way
Don’t lead that way
That would paralyse your evolution …”, „your evolution , your revolution” …

+ tot Cranberries – „learning psychology… , never changing me ” …

+ „World in my eyes” :

 ” Let me take you on a trip
Around the world and back
And you won’t have to move
You just sit still

Let me show you the world in my eyes

I’ll take you to the highest mountain
To the depths of the deepest sea
And we won’t need a map, believe me

That’s all there is

Let me put you on a ship
On a long, long trip
Your lips close to my lips
All the islands in the ocean
All the heavens in the motion
Let me show you the world in my eyes

That’s all there is
Nothing more than you can touch now
That’s all there is ” …

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: